Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

BROLI ŽALIAŠAKI... medžiai Anykštijos sodybose

5.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786094081088
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga „Broli žaliašaki...Medžiai Anykštijos sodybose“ nebūtų tokia informatyvi, jeigu gausių fotonuotraukų nelydėtų įdomūs, labai aiškiai, suprantamai, literatūriškai, sklandžiai, be jokių mokslinių vingrybių, tarptautinių žodžių parašyti tekstai. Tokius tekstus skaitydamas, sužinai daug vertingo, reikalingo ir apie medžius, ir apie juos, tuos „brolius žaliašakius“ sodinančius, auginančius, prižiūrinčius žmones. Dėl to, kad knygoje visi tekstai parašyti suprantamai, aiškiai, nuosekliai ir įdomiai net nereikėtų ir stebėtis. Juk juos rašė du savo srities žinovai, profesionalai. Tai anykštėnas rašytojas, daugelio knygų autorius, įvertintas ne viena literatūrine premija, Rimantas Vanagas ir gerai žinomas šalies gamtininkas, knygų, mokslinių ir mokslo populiarinimo straipsnių apie augalus autorius, gamtosauginės Valdo Adamkaus premijos laureatas, dabartinis Anykščių rajono meras Sigutis Obelevičius.
Tik šiame albume nuotraukų pagalba galima susipažinti su egzotiškais svetimžiemių augalais: totoriniu sausmedžiu, kaukazine raudonlape slyva,dygiąja egle, svyruokliniu maumedžiu, kalnine margalape guoba, triskiaute liuizitanija, uosalapiu klevu, ląstūne, himalajine pušimi, rusmenėmis, Lausono puskiparisiais, cūga, macudiniu gluosniu, Makio ieva, japoniniu hamameliu, paprastąja katalpa ir kt.
Trijų kūrybingos minties autorių ( fotomenininko Jono Danausko, rašytojo Rimanto Vanago ir gamtininko Sigučio Obelevičiaus ) parengta knyga „Broli žaliašaki... Medžiai Anykštijos sodybose“ gali būti puikia dovana bet kuria proga, papuošti namų biblioteką, praversti visiems, kuriantiems gyvosios gamtos oazes, draugaujantiems su medžiais...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (616)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (307)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (53498)