Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Graikijos salos nuotakos. 1. Vestuvių salos stebuklas. 2. Nes laimingiausias skaičius – trys. 3. Didelės netikros graikiškos sužadėtuvės.

2.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786090307670
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

1. Graikijos salos nuotakos
Surasti meilę, kuri niekada neišblės!
Visiems besituokiantiems ypatingoje vietoje, Amžinybės saloje, suteikiama garantija: jų santuoka truks amžinai!
Graži it paveikslėlis Graikijos sala padovanos lašelį savo kerų draugėms Lėjai, Popei ir Stasijai! Kiekviena svajoja apie mylimąjį, su kuriuo gyventų ilgai ir laimingai... Ir visai netrukus joms bus lemta sutikti milijardierius, kurie ne tik išmuš žemę iš po kojų, bet ir nusives tiesiai prie altoriaus!
Nuo vienos nakties...
Iki devynių mėnesių!

2. Maištingas viengungis sugrįžo...
Ir reikalauja jos kūdikio!
Šioje „Graikijos salos nuotakų" istorijoje nėščiai surogatei Popei Kostas gresia vienai pačiai auginti savo velionės sesers kūdikį. Tačiau netikėtai pasirodo turtingas kūdikio dėdė ir reikalauja vaiko globos.
Apolas Drakas nepaprastai patrauklus, bet Popei tai nesutrukdys kovoti dėl kūdikio. Vis dėlto artimiau pažinusi vyrą, garsėjantį nuotykių ieškotojo reputacija, Popė susimąsto: gal verta priimti Apolą į savo ką tik sukurtą šeimą?..

3. Sužadėtuvės dėl naudos...
Viską apsunkinanti trauka!
Šioje „Graikijos salos nuotakų" istorijoje našlė Stasija Marinakos išplaukia į kruizą po Viduržemio jūrą ir mokosi vėl mėgautis gyvenimu. Malonia staigmena tampa pažintis su žavingu graikų magnatu Roberto Karasu. Ji džiaugiasi abipuse simpatija, kol per klaidą palaikoma Roberto sužadėtine! Vis dėlto atsargusis viengungis paprašo Stasijos tęsti šį žaidimą, kol jo šeima nustos piršliauti. Netikros poros jausmai stiprėja, apsimestinis romanas tampa vis tikresnis... Kas nutiks, kai atostogos baigsis?

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (23)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (53490)