Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Gyvulių ūkis. 1984-ieji

6 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
0000000
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Patenkinama
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

George Orwell „Gyvulių ūkis. 1984-ieji“ – tai du svarbiausi distopiniai autoriaus kūriniai, sudėti į vieną knygą. Abu romanai analizuoja totalitarinių režimų poveikį visuomenei, žmogaus laisvėms ir tiesai.

„Gyvulių ūkis“ yra alegorinis pasakojimas apie gyvūnus, kurie sukyla prieš savo žmonių šeimininkus, siekdami įkurti lygiavertę ir teisingą visuomenę. Tačiau revoliucija greitai išsigimsta, o nauja valdžia tampa tokia pat despotiška kaip ir ankstesnioji. Šis kūrinys taikliai atspindi diktatūrinių režimų kilimo ir žlugimo procesus.

„1984-ieji“ vaizduoja distopinę visuomenę, kurioje viešpatauja nuolatinė valdžios kontrolė, cenzūra ir manipuliavimas tiesa. Knygos veiksmas vyksta totalitarinėje valstybėje, kurioje žmonės privalo aklai paklusti režimui, o net mintys yra kontroliuojamos per „Minčių policiją“.

Abu šie romanai laikomi klasikais ir įspėjamaisiais pasakojimais apie valdžios ir laisvės pusiausvyros trapumą. Knyga gali būti su lengvais dėvėjimo požymiais, tačiau jos turinys išlieka labai aktualus šiandienos pasaulyje.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (13)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (54)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (52648)