Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Viešbutis Nr. 21

10.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786094668173
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Man visiškai nerūpi, koks tai daiktas. Svarbu, kad anksčiau jis priklausė viešbučio svečiui, o dabar jis mano.

Noelė – darbšti viešbučio kambarinė. Tiesiog pavyzdinga darbuotoja. Bent jau iš pirmo žvilgsnio. Ji mandagiai bendrauja su viršininkais, vengia konfliktų su kolegėmis ir... vagia iš viešbučio svečių. Niekada neima nieko vertingo, tik mažus suvenyrus: lūpdažį, segę ar šukas. Per aštuonerius darbo metus Noelė dar nė karto neįkliuvo. Vos pajutusi menkiausią grėsmę, ji sprunka į kitą darbo vietą ir pradeda iš naujo.

Stovėdama prie 21-ojo savo viešbučio, Noelė pasiryžusi sumušti rekordą ir išdirbti jame ilgiau nei mėnesį. Tačiau „Magnolijos“ viešbutyje sutiktos kambarinės sumaišo visas kortas. Šios drąsios, linksmos moterys, noriai priėmusios naujokę į savo būrį, ima akylai stebėti kiekvieną jos žingsnį. O polinkis vagiliauti – toli gražu ne vienintelė Noelės paslaptis.

Įvykiai „Magnolijoje“ privers Noelę pirmą kartą stabtelėti ir atsigręžti į savo praeitį. Meilė be atsako, neišgydytos vaikystės žaizdos ir ilgamečiai bandymai pritapti pamirštant tikrąją save – nuoširdžios, komiškos ir jaũtrios kleptomanės kambarinės išpažintys nepaliks abejingų.

Senta Rich – iš Londono kilusi rašytoja, šiuo metu gyvenanti Dubline. Baigusi filosofijos studijas, pradėjo savo karjerą rašydama radijo pjeses ir straipsnius žurnalams. Vėliau ėmė kurti scenarijus Airijos ir Didžiosios Britanijos serialams ir televizijos laidoms. Išgarsėjusi kaip scenaristė, 2023 m. S. Rich išleido romaną „Viešbutis Nr. 21“.

„Sentos Rich romanas „Viešbutis Nr. 21“ paliečia daug itin svarbių temų: savęs pažinimą, lytiškumą, psichinę sveikatą ir painią moterų draugystės dinamiką.“ – Paste Magazine

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (6)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (53490)