Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Lietuvos fotografija: vakar ir šiandien '09. Lietuvos tūkstantmečio veidas

34.95 €
+1.75 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kasmetinis Lietuvos fotografijos metraštis „Lietuvos fotografija: vakar ir šiandien '09" skirtas Lietuvos tūkstanmečiui bei Lietuvos fotomenininkų sąjungos 40-čiui paminėti.

Metraščio sudarytojas, fotomenininkas Algimantas Aleksandravičius leidinyje akcentuoja portretus, iš kurių išnyra įvairių žmonių veidai: „2009-ieji – Lietuvos tūkstantmečio vardo paminėjimo metai. Vardo, puoselėto ir ginto daugybės žmonių. Tie žmonės turi savo veidus ir vardus. Šiame metraštyje pristatomos iškiliausios įvairių sričių Lietuvos asmenybės – asmenybės legendos, o be jų, kitose šio leidinio fotografijose – prisiminimai apie laikmečius, tuo metu gyvenusius žmones ir įtakingiausius Lietuvos svečius. Vietos skiriama ir esamajam laikui, ir šiuolaikinei fotografijai".

Metraštyje išsamus istoriko Alfredo Bumblausko įžanginis tekstas skirtas Lietuvos istorijai, taip pat kruopščiai parengta Stanislovo Žvirgždo „Kronika" supažindinanti skaitytojus su fotografijų parodomis, įvykiais, 2008-2009 metų leidybine veikla.

Leidinyje per 300 fotografijų, kuris pristato per 100 fotografų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11509)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (35418)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (2827)