Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Siuvame pačios. Siuvimo namų sąlygomis pagrindai

19.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
124
Būklė:
Patenkinama
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Dabartiniai mūsų drabužių fasonai pasidarė labai paprasti. Pačiai pasisiūti suknelę nebesudaro sunkumų. Tačiau ir nesudėtingo fasono drabužiai atrodo gražiai tik tuo atveju, kai jie gerai sukirpti ir rūpestingai pasiūti. Reikia mokėti taisyklingai atlikti pagrindinius drabužių gaminimo procesus: sukirpimą primatavimą, siuvimą ir laidymą. Šioje knygoje yra daugiau kaip 300 nuotraukų, daug brėžinių ir paaiškinimų. Tai padės kiekvienai moteriai, kuri siuva pati. Knyga versta iš vokiečių kalbos.

Būklė-labai gera, bet patrintas viršelis, jo kampai ir kraštai, ant viršelių yra po rudą dėmę, išplėštas priešlapis, viršuje puslapiai nebuvo perpjauti ir juos skiriant vieną nuo kito nuplėšti kai kurių puslapių viršutiniai kampai, dviejų puslapių apatiniai kampai buvo perlenkti.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11663)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (148)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (2844)