Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Labai blogai arba liuks

4.00 €
+0.00 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
978-609-8198-10-2
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
19 vnt.
Aprašymas

2011–2016 metais Lietuvoje su šeima gyvenęs vokietis istorikas ir miesto antropologas Felixas Ackermannas patyrusiu žvilgsniu skrodžia kiaurai posovietinės visuomenės fasadus: pastatų, žmonių viešo elgesio, valstybės institucijų, paslaugų, o svarbiausia – kalbų ir tapatybių. Apie Lietuvą autorius pasakoja kaip nepaprastai įdėmus ir sąžiningas jos gyvenimo stebėtojas, atvykęs čia iš išorės, bet matantis ir suprantantisjos rūpesčius ir problemas iš vidaus. Siūlydamas gyvenimiškai autentišką, taikliai reflektuojantį ir literatūriškai įtaigų šiuolaikinės Lietuvos portretą autorius klausia skaitytojo: kaipgi čia yra – viskas labai blogai ar vis dėlto – liuks?

Knygą vokiečių kalba 2017 m. išleido viena didžiausių Vokietijos leidyklų Suhrkamp.Dabar knyga pasirodo lietuviškai – labiau pritaikyta Lietuvoje gyvenantiems ar su ja besitapatinantiems skaitytojams.

Felix Ackermann – vokiečių istorikas ir miesto antropologas, nagrinėja Rytų Europos migracijos procesus, smurtą ir miesto erdves. 2011–2016 metais Lietuvoje su šeima gyvenęs Felix Ackermann čia dėstytojavo, telkė akademinę bendruomenę.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (49)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (7249)