Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Slemas Lietuvoje (video diskas)

5.45 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786094270635
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Slam poezija“ – vienas iš įdomiausių, naujausių ir gyvybingiausių šiuolaikinių literatūrinių reiškinių Lietuvoje, tikras šiuolaikinis literatūrinis avangardas. „Slam“ – tai poetinės improvizacijos menas, jo kūrėjai – poezijos atlikėjai nevengiantys literatūrinės subversijos, aštrios socialinės tematikos. „Slam judėjimas“ prasidėjo vos prieš keletą metų, o šiandien Vilniuje Slam poezijos skaitymai - konkursai vyksta ko ne kiekvieną savaitę. Slam judėjimas įgyja tarptautinę dimensiją – skaitymus pradėjo lankyti svečiai iš užsienio Pvz. – Amerikietis Bob. Slamas turi jau savo istoriją, chronologiją, savo žvaigždes. Taigi laikas šį poetinės improvizacijos meną atspindėti leidiniu, apimančiu jo istoriją, chronologiją, jo estetiką, bei įdomiausius pavyzdžius, kurie būtų nufilmuoti, nufotografuoti. Taip pat leidinyje būtų pateikti įdomiausių autorių tekstų pavyzdžiai.
Videodiske - Evaldo Jansono filmas „Slemas, arba deklamuojamojo žodžio menas Lietuvoje" ir kiti filmuoti slemerių pasirodymai.

Labai neženkliai palankstytas priekinio viršelio viršutinis kamputis.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11675)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (7249)