Prisijungti
Kviečiame užsukti ir įsigyti norimą iPhone už itin patrauklią kainą! Tempo.lt

Tamsūs uždari kambariai / Godumas / Šokėja

Autorių kolektyas
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Indijos rašytojų kūrinių komplektas:

Tamsūs uždari kambariai. Indų literatūros klasiko M. Rakešo romanas, vaizduojantis Harbanso ir jo žmonos Nilimos, talentingos šokėjos, nenusisekusį šeimyninį gyvenimą, kelia nemaža skaudžių problemų: menininko vaidmuo gyvenime, jo ryšys su visuomene ir ypač su savo tauta, nes atskirtas nuo jos, menininkas negali atskleisti savo talento.

Godumas. Indų rašytoja - žurnalistė, gyvenanti Anglijoje karštai myli savo kraštą, tačiau neidealizuoja jų, kalba apie juos su būdinga subrendusiai menininkei ironija ir skausmu. Romano centre - turtingos anglų ledi Karolinos Bel ir Valmikio, ožkų piemens, turinčio tapytojo talentą, sudėtingų dramatiškų santykių istorija.Godumas čia - ne vien noras daug turėti; tai siekimas valdyti kitą žmogų, pajungti jį savo valiai, padaryti jo talentą nuosavybe. Romano veiksmas vyksta Londone ir Indijos miestuose.

Šokėja. Apysakoje autorius pavaizdavo šokėjos gyvenimą. Pavaizdavo ne todėl, kad skaitytojas pasimėgautų pikantiškomis istorijomis. Jam rūpėjo parodyti sunkią šokėjos dalią to meto Indijos visuomenėje.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (145)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (118)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6635)