Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Nepilnamečių justicija Lietuvoje: teorija ir praktika

20 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

2007 metais Nusikalstamumo prevencijos Lietuvoje centras, įgyvendinantis Jungtinių Tautų vystymo programos projektą “Pagalba kuriant efektyvią nepilnamečių justiciją Lietuvoje” išleido metodinį leidinį „Nepilnamečių justicija Lietuvoje: teorija ir praktika“ (186 p.).
Šiame leidinyje surinkti straipsniai parašyti nepilnamečių justicijos kvalifikacijos kėlimo kursų pagrindu. Aptariamos svarbios nepilnamečių justicijos problemos, iškylančios dirbant su linkusiais nusikalsti vaikais – baudžiamosios atsakomybės ypatumai, tarptautiniai standartai, nepilnamečių duomenų apsauga, galimos alternatyvos baudžiamajai justicijai, vaiko raida, efektyvus bendravimas, agresyvumo priežastys, pakartotinės nusikalstamos veikos rizikos vertinimas ir kita. Leidinio tikslas – suteikti kompleksinių žinių šios srities įvairių institucijų darbuotojams, kurios padėtų suprasti vaiką, palengvinti tarpusavio bendravimą ir bendradarbiavimą, taip užtikrinant vaiko interesus ir mažinant nepilnamečių nusikalstamumą.
Leidinys skirtas visiems, dirbantiems su linkusiais nusikalsti ar jau nusikaltusiais vaikais – valstybinių institucijų ir nevyriausybinių organizacijų atstovams bei visiems kitiems, kuriems rūpi nepilnamečių justicijos problemos. Tai parankinė knyga, skirta praplėsti akiratį ir savo kompetenciją, pasisemti gerosios patirties ir ją taikyti savo praktikoje.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2221)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (35269)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10390)