Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Laumžirgio istorijos

16 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786094081958
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Laumžirgio istorijos gydo širdį, atkuria santykius, atmerkia akis ir išlaisvina sielą.

„Laumžirgio istorijos“ – tai knyga, kurioje labai sėkmingai viena į kitą sukoncentruotos esminės, fundamentalios žinios apie žmogaus egzistenciją. Knygoje tikrų istorijų pasakojimais, esė, įvairiais pratimais ir patarimais perteikiami (formuojami) įgūdžiai ir savybės, be kurių laimingas ir harmoningas žmogaus gyvenimas tiesiog neįmanomas. Taip pat atskliedžiamos seniai pamirštos , tačiau gyvybiškai reikalingos tiesos apie žmogaus struktūrą ir jo sąveiką su visatos (gamtos) dėsniais.

Ši knyga – tai kelio į Jūsų naują gyvenimą pradžia. Į gyvenimą, kuriame gera sveikata, sėkmė, finansinė laisvė yra savaime suprantami dalykai ir nuolatiniai Jūsų palydovai.

Knyga parašyta taip, kad žmogus ją skaitydamas gaus ne tik neįkainojamų žinių, bet ir pats skaitymo procesas bus itin malonus.

Atsiminkite, kad tikra sėkmė, ramybė, harmonija ir finansinė nepriklausomybė ateina tik tampant laisvus, o laisvu tampama tik pažinus...

Kai pradedame savo gyvenimą, gauname luitą marmuro ir įrankius tam marmurui apdoroti. Galime jį neapdorotą ilgai vilkti paskui save, galime jį paversti skalda, galime iš jo padaryti puikų kūrinį.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2151)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10538)