Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Esencializmas: disciplinuotas mažiau siekimas

28.00 €
+1.40 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786099569161
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Gyvenimo tempas darosi vis greitesnis ir greitesnis. Tarsi mes važiuotume tik vieno centimetro atstumu nuo kito automobilio šimto kilometrų per valandą greičiu. Jei priekyje važiuojantis vairuotojas padarys kad ir menkiausią nenumatytą judesį – vos vos sulėtins greitį ar suktels į šalį – mes į jį atsitrenksime.

Vietos klaidoms nėra. Tokį veiksmą paprastai lydi stresas, jis būna įtemptas, varginantis ir priverstinis. Kasdien jaučiame įtampą ir nuovargį. Kaip susikurti apsaugas ir neleisti darbui (ir sveikam protui) išklysti iš kelio? Esencialistai sako „taip" ir siūlo būdus, kaip gyventi be įtampos ir pasiekti savo tikslus.

Esencializmas neskatina padaryti kuo daugiau, jis skatina daryti tinkamus dalyku. Tačiau tai nereiškia dirbti mažiau.
Esencializmas – išmintingiausias Tavo laiko ir energijos investavimas: pasiekti geriausių rezultatų, darant tik tai, kas svarbu.
Jautiesi įsitempęs?

Pervargęs, bet nerealizavęs savęs?

Stengiesi, bet nepavyksta pasiekti norimų rezultatų?

Ar Tau atrodo tarsi nuolat dirbtum kitų, o ne savo darbus?

Jei atsakei „taip" bent į vieną klausimą, Tau reikia naujo - esencialistinio - požiūrio.


Gyvenimo tempas nenumaldomai greitėja. Tarsi lėktume vieno centimetro atstumu nuo kito automobilio šimto kilometrų greičiu. Jei priekyje važiuojantis vairuotojas padarys menkiausią nenumatytą judesį - vos vos sulėtins greitį ar šūktels į šalį - mes į jį atsitrenksime.

Vietos klaidoms nėra. Šitaip gyvendami patiriame stresą. Kasdien jaučiame jtampą ir nuovargį. Ar įmanoma ką nors pakeisti?

Esencialistai sako „taip" ir siūlo būdus, kaip gyventi be įtampos ir pasiekti savo tikslus. Esencializmas - išmintingiausias Tavo laiko ir energijos investavimas: pasiekti geriausių rezultatų, darant tik tai, kas svarbiausia.


Iš anglų kalbos vertė Judita Čirvinskienė

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (253)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10733)