Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

ismintingas pasaulis

20 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786098247022
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Aleksandras Svijašas yra psichologas ir psichoterapeutas, keliolikos labai populiarių knygų autorius, Maskvoje veikiančio psichologijos centro "Išmintingas kelias" įkūrėjas. Jo sukurta metodika ypatinga, nes čia klasikinės psichologijos ir psichoanalizės žinios yra papildytos ezoterikos ir parapsichologijos elementais. Tai leidžia pažinti visus konkretaus žmogaus esybės aspektus - protą, emocijas, dvasią - ir nustatyti tas gilumines kliūtis, kurios trukdo jam būti laimingam, gyventi tokį gyvenimą, kokio jis sąmoningai trokšta. Aleksandro Svijašo metodika padeda žmogui peržengti vidines ribas, užimti tinkamiausią gyvenimo poziciją ir įvaldyti savo lemties kūrimo instrumentus.


Žmogui būdinga siekti tikslų. Sėkminga karjera, gerovė, meilė, šeima, vaikai, išsilavinimas, poilsis, kūryba, - tai toli gražu ne visas mūsų poreikių sąrašas. Žinoma, mes norime, kad viskas klotųsi sklandžiai.

Deja, dauguma mūsų gyvena rūpesčių ir neigiamų išgyvenimų kupiname pasaulyje. Kodėl taip yra?
Ar galima padaryti taip, kad problemos lengvai ir kad gyvenimas teiktų vien malonumą? Kaip išmokti gyventi ramiai ir džiaugsmingai, kaip atsikratyti visai bereikalingų rūpesčių?
Jeigu šie ir kiti panašūs klausimai kirba jūsų galvoje, tai mūsų knyga skirta kaip tik jums.
560p. Lapai pabraukyti, knyga idemiai studijuota

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (429)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10496)