Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Karjeros valdymo vadovas studentui

9.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955786405
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Dabartiniu metu karjera yra suprantama kaip asmens darbinių ir mokymosi patirčių seka. Tos patirtys gali būti vientisos arba fragmentuotos, daugiau ar mažiau nutolusios viena nuo kitos laike ir erdvėje. Pats svarbiausias veiksnys šiame kontekste yra pats žmogus, kuris integruoja savo turėtas patirtis ir nukreipia save pasirinkta linkme. Visa atsakomybė už karjerą atitenka jos siekiančiam individui. Taikant tokią karjeros sampratą, karjeros siekia visi,Tačiau, ar visi gali pasakyti, kad yra patenkinti darbu, kurį dirba ir karjeros perspektyvomis, kurios prieš juos atsiveria. Akivaizdu, kad ne. Daugelis žmonių, net ir pasiekę profesinių aukštumų, yra nepatenkinti savo karjera. Taip yra todėl, kad karjeros valdymas yra labai sudėtingas procesas, kurio reikia sistemingai mokytis. Šios knygos tikslas yra suteikti žinių, kurios padėtų valdyti savo karjeras ir padėtų pasiekti jus tenkinančių rezultatų. Knygos struktūra pagrįsta pasaulyje pripažintu ir Lietuvoje adaptuotu karjeros valdymo modeliu, apimančiu šias kompetencijų grupes: Savęs pažinimo kompetencijas; karjeros galimybių tyrinėjimo kompetencijas; karjeros planavimo kompetencijas; karjeros įgyvendinimo kompetencijas.

Būklė-labai gera, bet palankstyti viršelio kampai, yra įbrėžimas ant galinio viršelio ir truputį patrinta nugarėlės apačia bei viršus.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11654)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10677)