Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Ketinimo galia. Didingas tas, kuris sugeba pranokti pats save

5.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786098247596
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šioje knygoje Veinas Dajeris kalba apie nepaprastą vi­satoje egzistuojančią jėgą, kuri atsiliepia į visas mūsų mintis ir jas įkūnija materialioje plotmėje. Tai yra ne­regimas, bet visiškai realus energijos laukas, leidžian­tis mums tapti didžiaisiais kūrėjais. Jame mūsų troš­kimai atsispindi tarsi veidrodyje ir tampa tikrovės dalimi. Apie tą jėgą kalbėjo didžiųjų pasaulio religijų pradininkai ir įvairių epochų mistikai. Tos jėgos pa­vadinimas yra KETINIMAS.

Begalybės sąvoka kelia pagarbią baimę. Jokios pradžios. Jokios pabaigos. Visur viskas iš karto. Jokio laiko. Čia ir dabar. To neįmanoma aprėpti protu. Kas pa­bando tai padaryti, patenka į intelekto žabangas. Visatą valdo energinis lau­kas, nematomas ir beformis. Jis yra visa ko šaltinis ir pradžia. Ir mes turime ins­trumentą, kuris leidžia prie to lauko prisiliesti. Tas instrumentas yra KE­TINIMAS.

Veinas Volteris Dajeris (Wayne Walter Dayer) yra naujojo Vakarų pasaulio dva­singumo judėjimo atstovas. Tai žmogus, kuris sugeba įkvėpti. Jo paskaitų klausosi ir jo knygas skaito milijonai viso pasaulio žmonių. Veino Dajerio pokalbių tema yra dvasinė saviugda, asmenybės evoliucija ir visatos dėsnių pažinimas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (62)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10806)