Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Kvantinė psichologija

23.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786099615561
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Norint pabėgti iš sapno, visų pirma reikia suvokti, kad sapnuoji"...

Žydrūno Sadausko naujausios knygos „Kvantinė psichologija" tikslas – ne išmokyti tave „stebuklingų" praktikų ar priversti suformuoti naują įgūdį, o pabandyti „priversti" tave susimąstyti ir pakeisti pasaulio suvokimą. Yra didelė tikimybė, kad tai pagerins tavo gyvenimo kokybę, nes kaip autorius turiu tik vieną tikslą – rašyti knygas, kurios keičia...

„Šioje knygoje remiuosi 3 pagrindinėmis sistemomis, kurios papildo viena kitą. Tai budizmo išmintis, Daosizmo filosofija ir kvantinė fizika. Visos sistemos nagrinėjamos iš žmogaus psichologijos perspektyvos. Pagrindinis knygos „personažas" – mūsų smegenys. Jos savotiškas mūsų „diktatorius", kurio „diktatūros" mes net nesuvokiame! Jos užima tik apie 1% mūsų kūno masės, bet suvartoja daugiausia energijos. Tik pagalvokit – nuo 25 % iki 40%, kuomet galvojame intensyviai. Jeigu sąžiningai vertinsime faktus, pamatysime, kad esame savotiški smegenų tarnai. Žinodami kaip jos veikia, galime išnaudoti jas savo naudai!

Tai ir yra pagrindinis šios knygos tikslas! Parodyti jums, kaip veikia mūsų „diktatorius" ir žinoti, kaip tai galima išnaudoti savo naudai! Neapeliuoju į neginčijamą tiesą, nes jau ne kartą buvau užlipęs ant „grėblio", kuris vadinasi „Aš manau, kad jau viską suvokiu", bet šiandieninis suvokimas yra toks, kuriuo ir noriu pasidalinti su Tavimi!"

Žydrūnas Sadauskas

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2105)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10665)