Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!
20.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786099622903
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

LAIMINGA KNYGA – tai pasimatymų su savimi rinkinys. Ne veltui TU esi įrašytas šalia mudviejų – Rimantės ir Simonos – kaip trečiasis knygosautorius. Čia jautrius, šiltus, mokslu ir asmenine patirtimi pagrįstus savistabos, savipagalbos bei sąmoningumo ugdymo tekstus papildo neeilinės iliustracijos, kviečiančios Tave prisijungti prie kūrybinio proceso.
Mūsų smegenys jau tokios – jos patiki mumis tuomet, kai darome, tad čia, mielas bičiuli, turėsi laiko ir erdvės iš pačių netikėčiausių ir juokingiausių pusių pažinti žmogų, su kuriuo gyveni nuo gimimo – save.
Kviečiame Tave į neeilinę kelionę, nes kurdamos LAIMINGĄ KNYGĄ ją išgyvenome pačios: barėmės, taikėmės, atviravome, svajojome, bijojome, ką pagalvos žmonės ir labai labai daug juokėmės. Viena tokia sesija net baigėsi iš juoko prisisiotomis kelnėmis, bet neišsiplėskime – keliaukime prie esmės: pažadame Tau, kad prisėdęs prie knygos su krūva spalvotų pieštukų ir atvira širdimi, leisdamasis į avantiūras ir praktikas, kuriomis dalinamės LAIMINGOJE KNYGOJE, nuo jos pakilsi šiek tiek kitoks.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (70)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10672)