Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Misija: kitoks karjeristas

18 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
978-609-95662-0-7
Leidimo metai:
Viršelis:
Minkštas viršelis
Puslapių skaičius:
144
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tarptautiniu bestseleriu tapusi knyga „Misija: Kitoks karjeristas“ – istorija apie tai, kaip žmogus gali siekti didelių tikslų ne lipdamas kitiems per galvas, bet duodamas; norėdamas padėti.

„Misija: Kitoks karjeristas“ išversta daugiau nei į 20 pasaulio kalbų ir pelniusi daugybę apdovanojimų.

Grožinės literatūros stiliumi parašyta istorija pasakoja apie sėkmės besivaikantį ambicingą vaikiną, karštligiškai siekiantį susigrąžinti prarastą stambų klientą ir taip pagerinti savo veiklos įmonėje rezultatus. Tačiau siužetas pakrypsta tokia linkme, kad mažai kas tiki, jog taip įmanoma.

Bob Burg – verslininkas ir gerai žinomas pranešėjas, kalbantis įvairiose korporacijose ir asociacijose visame pasaulyje, įskaitant Fortune 500 įmones, frančizes ir daugybę tiesioginių pardavimų organizacijų. Taip pat jis yra parašęs knygą Iš priešų į sąjungininkus: įtikink žmones be manipuliacijos ar prievartos (Adversaries into Allies: Win People Over Without Manipulation or Coercion). Daugiau: www.burg.com.

John David Mann – apdovanojimų laimėjęs rašytojas, kurio knygos prieinamos dvidešimt keturiomis kalbomis. Jis yra New York Times bestselerių Raudonas ratas (The Red Circle) ir Numatymas (Flash Foresight) bendraautorius. Tomas Petersas ir Washington Post pripažino jo ir Betsy Myers bendrą knygą Būk lyderis (Take the lead) kaip „Geriausią 2011 metų lyderystės knygą“. Daugiau: www.johndavidmann.com.

„Baimė būti išnaudojamu mums trukdo išmokti duoti. Mes būtume laimingesni, jei kur kas stipriau mus valdytų baimė būti išnaudotoju. Gal ši knyga ką nors išmokys ir to.“

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3540)
regsava1
(1404)
3540 prekių
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10527)