Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Pasakų terapija

25.00 €
+1.25 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šioje knygoje kalbama apie gana retą gydymo būdą – pasakų terapiją. Ji gali padėti vaikučiui atsikratyti baimių ir nerimo, taip pat knygoje rasite puikių pavyzdžių, kaip spręsti problemas ir išmokti pozityviai vertinti baimę keliančias situacijas. Knyga pirmiausia skirta psichoterapeutams ir visiems, kurie rūpinasi vaikais, – tėvams, auklėtojams, mokytojams. Jie sužinos, kaip skirstomos vaikų baimės, kaip vaikai, kamuojami tokių baimių, jaučiasi, kokie tų baimių požymiai, tad galės suvokti problemą ir padėti vaikui.
Maria Molicka – psichologė, Europos psichologinės sveikatos draugijos narė, daugelio mokslinių ir populiariųjų publikacijų autorė.

Būklė-labai gera, bet paskutinio balto lapo viršuje yra pailga rusva dėmė, o puslapių viršus buvo padrėkęs.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (50)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10695)