Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Ramūs tėvai, laimingi vaikai. Kaip nustoti šaukti ant savo vaikų ir užmegzti su jais ryšį

7.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9785415025305
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga „Ramūs tėvai, laimingi vaikai: kaip nustoti šaukti ant savo vaikų ir užmegzti su jais ryšį“ iš pagrindų pakeis mąstymą apie vaikų auklėjimą ir padės auginti atsakingus, gabius ir laimingus vaikus.

Amerikiečių psichologės dr. Lauros Markham požiūris yra paprastas ir efektyvus, paremtas naujausiais tyrimais apie smegenų vystymąsi ir jos kasdienio darbo su tėvais patirtimi.
Esminė knygos „Ramūs tėvai, laimingi vaikai“ autorės žinia yra ta, kad emocinio ryšio su vaiku kūrimas garantuoja tikrus ir ilgai trunkančius pokyčius. Kai turite tokį gyvybiškai svarbų ryšį, jums nebereikia grasinimų, priekabių, maldavimų, papirkinėjimų ir, žinoma, bausmių.

Šis naudingas vadovas padės tėvams geriau suprasti savo pačių emocijas ir jas kontroliuoti. Išmoksite nustatyti teisingas ir sveikas ribas, o empatiškai bei aiškiai bendraudami pastebėsite, kad vaikai patys save disciplinuoja. Autorė pateikia pavyzdžius ir frazes, išbandytas bendraujant su vaikais. Pasinaudodami šiomis žiniomis, nesunkiai rasite bendrą kalbą su savo vaiku.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (22)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10677)