Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Saleziečių žinios 2021m. NR. 3

4 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

,,Saleziečių žinių'' pradžia buvo tokia: kun. Jonas Bosko norėjo, kad kiti sužinotų ne vien apie jo gerus darbus, bet ir apie tai, ką dar būtų galima nuveikti kartu su geros valios žmonėmis. Tai ir buvo priežastis, paskatinusi jį iš pradžių apmąstyti, o vėliau ir pradėti leisti Saleziečių Žinias. Veikiai šis žurnalas tapo viena svarbiausių kun. J. Bosko apaštalinės ir leidybinės veiklos formų. Jis norėjo, kad ,,Saleziečių Žinios":

● informuotų, ir pasaulis pažintų jo kongregaciją, jos veiklą – tai pasitarnautų visuotiniam gėriui.
● ugdytų plačiąja prasme, taigi ne vien tikėjimo (moralinio bei dvasinio ugdymo), bet ir bendražmogiškoje bei kultūros srityje.
● skleistų kultūrą ir kiti sužinotų, kad saleziečiai ir čia stengiasi būti pirmose gretose, kad būtų galima leisti jų literatūros, mokslo, meno, istorijos, katechezės, teatro, žurnalistikos, poezijos veikalus.

Iš viso pasaulyje per metus išeina 20 milijonų ,,Saleziečių Žinių'' numerių. „Daugianacionalinis gėris“ – taip pasakė vienas žmogus, būdamas tikras, kad 20 mln. žurnalo egzempliorių gali reikšti 40–50 mln. skaitytojų, Kaip jau minėjome, esminis dalykas yra UGDYMAS, kuris persmelkia visa kita. Kiekviena pateikiama žinia, kiekvienas pasakojimas, net anekdotas turi auklėti.

Ugdymas – tai mūsų ribos ir sykiu tai, kuo galime pasigirti!..

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (4220)
User leila
leila
(918)
4220 prekių
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (90)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10494)