Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Mokomosios lietuvių kalbos taisyklės

Prekė yra parduota
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Aprašymas

Lietuvių kalbos taisyklių sąvadas 5-12 vidurinės mokyklos klasei. Rinkinį sudaro trys skyriai ir priedai. Pirmajame skyriuje pateiktos rašybos taisyklės. Šio skyriaus prieduose yra būtiniausi fonetikos dalykai. Antrojo skyriaus pradžioje pateiktos bendrosios skyrybos ženklų rašymo taisyklės, o toliau, pradedant vientisiniu sakiniu, jos sugrupuotos tokia tvarka, kokia einamos 8-9 klasėje. Trečiojo skyriaus tikslas - padėti išmokti taisyklingai kalboje vartoti gramatines formas ir sintaksines konstrukcijas, užbėgti už akių gramatikos klaidoms.

Būklė-labai gera, bet patrintas viršelis, patrinti jo kampai ir kraštai, patrinta nugarėlės apačia. Buvusio savininko vardas ir pavardė.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11731)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3596)