Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Jeet kune do. Il libro segreto di Bruce Lee

10.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
8827201424
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Il materiale raccolto in quest'opera rappresenta, in realtà, una sorta di diario segreto e di guida personale al combattimento, che Bruce Lee ha sviluppato in tanti anni di pratica e di studi. Infatti, Bruce Lee, creatore di questo nuovo, formidabile stile di lotta, aveva anche una ricchissima biblioteca dedicata alle arti marziali, dalla quale attingeva ispirazione e insegnamenti.
Il Jeet Kune Do è un sistema di lotta "totale", nel senso che può adottare tutte le forme e tutti gli stili, si serve di tutti i metodi e non è condizionato da nessuno di essi: usa tutte le tecniche utili al suo scopo, che è unicamente quello della vittoria finale.
Šiame darbe surinkta medžiaga iš tikrųjų yra slaptas dienoraštis ir asmeninis kovos vadovas, kurį Bruce'as Lee sukūrė per daugelį praktikos ir studijų metų. Tiesą sakant, Bruce'as Lee, šio naujo, didžiulio kovos stiliaus kūrėjas, taip pat turėjo labai turtingą kovos menams skirtą biblioteką, iš kurios jis sėmėsi įkvėpimo ir pamokymų.
Jeet Kune Do yra „totalinė“ kovos sistema ta prasme, kad ji gali priimti visas formas ir stilius, ji naudoja visus metodus ir nėra sąlygota nė vieno iš jų: ji naudoja visas technikas, naudingas savo tikslui, tai yra tik galutinei pergalei.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (148)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5487)