Knygoje aprašomos morkų gydomosios ir maistinės savybės, jų veislės ir auginimas, pateikiama daug patiekalų receptų. Skaitydami sužinosite, kaip morkos gali padėti nuo mažakraujystės, gastrito, gripo, peršalimo, kosulio, nuovargio, galvos svaigimo ir t. t. Čia rasite gausybę receptų, pvz. morkų "ikrų", "auksinės" košės, prancūziškų salotų, arabiškos sriubos, žydiško cimeso, išmoksite morkas šaldyti, džiovinti, konservuoti ir marinuoti. Ar žinojote, kad iš morkų galima paruošti gardžiausių kukulių, kotletų, kroketų, didžkukulių, maltinukų, sklindžių, blynelių, apkepų, suflė, pyragų, ragaišių, bandelių, pyragėlių, plokštainių, spurgų, tortų, saldainių, sausainių, chalvos, marmelado, uogienės, kremo, kisieliaus, kokteilių, giros ir netgi kavos bei arbatos? Jei ne, ši knygelė jums padės pasigaminti šių skanėstų!