Lietuvos šefu Nr. 1 Deivydas Praspaliauskas buvo pripažintas vos 22-ejų. Netrukus duris atvėrė pirmas jo restoranas.
Vienas geriausių Lietuvos šefų:
* atveria savo restorano bei širdies duris ir pasakoja, kiek daug čia gali nuveikti, jei tik turi pakankamai parako.
* stebina savo stebuklingais ir kartu paprastais receptais.
* kviečia į kelionę, kupiną kvapą gniaužiančių susitikimų ir nutikimų, nuopuolių ir pakilimų.
* ragina patirti tikrąjį restorano virtuvės gyvenimą, įsileisdamas į slapčiausias jos kerteles, kur kiekviena smulkmena gali būti lemtinga.
Nepaprasto grožio nuotraukos ir praktiški, nesudėtingi RECEPTAI tiesiai iš Deivydo virtuvės!
Pajusite, ką patiria aukščiausios klasės restorano svečiai.