Nepamainoma dovana bet kokia proga! Gimtadieniui, varduvėms, Šv. Kalėdoms, įkurtuvėms... Padažai, sriubos, žalumynų patiekalai, žuvų ir jūros gėrybių skanėstai, mėsa, paukštiena, laukiniena, italų virtuvės gėrybės, kuskusas, patiekalai iš sūrio, kiaušinių, picos ir pagaliau sald˛ioji pabaiga – desertas. Patiekalai neriebūs. Bus ir skanu, ir naudinga, jei teisingai paskirstysite proporcijas. Knyga įkvėps kiekvienos šeimininkės vaizduotę. Tiek pradedantieji, tiek ir šilta, ir šalta matę kulinarai nesitvers kantrybe pasinerti į gastronomijos “alchemiją”. Įspūdingos iliustracijos bei šiuolaikiški, kosmopolitiški ir paprasti receptai! Per 500 nuotraukų, žingsnis po žingsnio vaizduojančių, kaip pagaminti ir patiekti patiekalus, praktiniai kulinarijos pradžiamokslio patarimai, informacija apie virtuvės reikmenis ir įrangą, prieskonius, kulinarijos terminų žodynėlis, išsami rodyklė, matavimo vienetų lentelė. Receptai išbandyti leidyklos “Ica” eksperimentinėje virtuvėje.