Azijos virtuvė. Nuo A iki Z – tai ilgai laukta pirmoji lietuviška Azijos virtuvės knyga, kurioje – daugiau nei 40 puikiausių receptų iš savo virtuve garsėjančių šio regiono šalių: Kinijos, Japonijos, Tailando, Vietnamo Visame pasaulyje populiari Azijos virtuvė garsėja netikėtais skonių deriniais, sveikais produktais, sočiais patiekalais.
Rytų virtuvės meistras Vytautas Bukauskas ir žurnalo „Virtuvė. Nuo...Iki...“ vyriausioji redaktorė Eglė Mačerauskienė tapo komanda tam, kad naudodami savo patirtį ir žinias atskleistų lietuviams Azijos virtuvės paslaptis ir išmokytų lengvai pasigaminti gardžiausių šio regiono patiekalų.
- Visų patiekalams reikalingų produktų galima įsigyti Lietuvoje.
- Valgiams gaminti nereikalingi specialūs įrankiai.
- Gausi patiekalų įvairovė : sriubos, karštieji ir šaltieji užkandžiai, salotos, desertai.
- Knygoje pateikiamos pagrindinių sudedamųjų dalių, prieskonių naudojimo ir laikymo instrukcijos.
- Visi receptai yra iliustruoti ir detaliai aprašyti.
Ši knyga - puikus pagalbininkas virtuvėje arba naudinga dovana valgių gaminimo mėgėjams.