Puiki kulinarinė knyga, kurioje pateikiami receptai su kiekviena grybų rūšimi atskirai. Mes įpratę visus miško grybus dėti į vieną keptuvę ar puodą, tačiau kaip ir skirtingi vaisiai bei daržovės, taip ir skirtingi grybai turi atskirus skonius ir ne visada tinka juos maišyti. Šioje knygoje pavaizduoti gurmaniški patiekalai tik iš vienos grybų rūšies privers nuryti seilę net ir tiems, kurie grybų nemėgsta. Ar kada teko ragauti kazlėkų kotletų? Arba dirvapintėmis įdarytų baklažanų? O gal susiviliotumėte saldžiu pumpotaukšių desertu? Valgomieji grybai - tai ne tik baravykai ir voveraitės. Nepelnytai dėmesio negaunančios kitos grybų rūšys gali tapti atradimu ne vienam virėjui. Kartu šioje knygoje aprašyti ir panašūs nevalgomi bei nuodingi grybai, su kuriais reikia nesupainioti renkamus.