Pyragai ir pyragaičiai kiekvienai progai – nuo nedidelių skanių pyragėlių iki šventinių desertų.
Tai vadovas, kuriame pateikiama 500 skanių ir lengvai paruošiamų pyragų ir pyragaičių receptų, taip pat įvairūs patarimai kaip gaminti bei kokius naudoti indus ir virtuvinius reikmenis.
Ši puikiai iliustruota ir lengvai suprantama knyga, kaip kurti tobulus pyragus ir pyragaičius, bus vienintelis jūsų vadovas bet kokia proga.
Įvade rasite pyragų ruošimo būdų ir jų sudėties pagrindus, įvairius patarimus apie gamybą, tinkamus naudoti indus ir virtuvinę įrangą.
Apetitą žadinantis pyragų ir pyragaičių rinkinys – nuo paprasčiausių vaisinių apkepų ir klasikinių citrininių morengų iki įmantriausių šokoladinių pyragų, pyragaičių su figomis ir tepamuoju grūdėtosios varškės sūriu receptų.