Šioje knygoje rasite 200 originalių, lengvai paruošiamų receptų ir daugiau nei 750 nuotraukų.
Šimtai naujoviškų receptų idėjų, skirtų užsiėmusiems, tačau gaminti mėgstantiems žmonėms. Nuosekliai pateikiami pasiūlymai pusryčių, priešpiečių, šeimyninių pietų, ypatingų progų ar eilinių vakarėlių stalui.
Išmiintingo šviežių produktų naudojimo vadovas, padėsiantis ruošti nesudėtingus aperityvus, organizmui energijos suteikiančius užkandžius bei gėrimus, maistingus pagrindinius patiekalus ir desertus, kuriems tiesiog neįmanoma atsispirti.
Specialistų patarimai, padedantys užimtam žmogui paruošti jūrų gėrybes, marinuoti mėsą, įdaryti daržoves arba pagaminti prieskoniais pagardintą makaronų patiekalą. Ruošdami šiuos patiekalus sugaišite mažiau laiko nei šildydami pusfabrikačius orkaitėje.
Gardžių derinių rinkinys - nuo makaronų su rūkyta lašiša iki raudonųjų serbentų glajumi aplietų ėrienos kepsniukų. Be to, knygoje rasite vegetariškų patiekalų, pavyzdžiui, omleto suflė su grybais.