Renata Ničajienė – populiaraus maisto tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ ir septynių kulinarinių knygų autorė. Šioje knygoje, kaip ir keturioliktus metus rašomame tinklaraštyje, ji skatina rinktis vietinius sezoninius produktus, valgyti skaniai, sveikai, pagal metų laikus.
Knyga „Gero maisto dienoraštis. Ruduo“ patiks visiems, norintiems maitintis natūraliai sveikiau. Joje receptų tiek, kiek ruduo turi dienų, kiekvienai – po vieną skanų, sveikatai palankų patiekalą, o patiekalo naudingumą patvirtina dietistės komentaras po receptu.
Šioje knygoje rasite:
gardžių greitai ir lengvai pagaminamų patiekalų receptų su rudeninėmis gėrybėmis;
patarimų, kaip rauginti daržoves ir vaisius, kaip konservuoti be acto ir cukraus;
skanumynų receptų ne tik su vaisiais, bet ir su daržovėmis, naudojant mažiau cukraus ar net visai becukrių;
gardžių patiekalų be glitimo ir be laktozės;
patarimų, kaip skaniai suvalgyti daugiau daržovių ir sunaudoti gausų rudens derlių;
rekomendacijų, kaip gaminti skaniai ir nebrangiai iš vietinių, sezoninių, gerai žinomų produktų.