Bendraudamas su skaitytoju tarsi su studentu, britų kulinarijos žvaigždė pateikia naudingų patarimų ir nesudėtingų bei nuostabių receptų (nuo salotų iki fantastiškų mėsos patiekalų visai šeimai), įrodančių, kaip svarbu pramokti virimo pagrindų ir teisingai apsipirkti. Taip pat moko, kaip dalyti skerdeną, aptaria virimo ir kepimo būdus. Džeimis viliasi, kad ši knyga padės susimąstyti apie maisto gaminimą taip, kaip niekada iki šiol.
KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.