570 geriausių receptų
Tobulinti savo virimo įgūdžius be ypatingo teorinio pasirengimo Jums padės šios knygos skyriai: „Valgių parinkimas" , „Priedų pasirinkimas ir valgių paruošimas" , „Virimo būdai“ ir „Mažos gudrybės nuo A iki Ž".
Skyriuje „Tinkamai parinkite prieskonius" rasite svarbių patarimų ir išsamią lentelę, kuri padės Jums pasirinkti prieskonius iš to, ką turite. Skyrelyje „Šis tas apie gėrimus" galėsite pasiskaityti patarimų, kokia turi būti vieno ar kito vyno temperatūra, sužinosite, kuri iš vyno rušių geriausiai tinka prie tam tikrų patiekalų.
O jeigu permesite akimis dar ir puslapį „Naudinga žinoti", būsite su šia knyga taip susipažinę, kad nedelsdami ir be dvejonių galėsite pradėti kurti būsimąjį patiekalą.