...Visi čia paduoti gėrimai turi būti traktuojami kaipo gardumynai. bet ne kaip girtavimo priemonė...
Daug žmonių nejaučia skirtumo tarp įvairių rūšių saldinto alkoholio, arba tarp saldžios degtinės, užpiltinės ir likierio. Tikrai pasakius, saldžios degtinės visai neturėtų būti, nes degtinė, geriama prieš valgant, turėtų didinti apetitą, tuo tarpu saldi degtinė šį apetitą sumažina. Po degtinės paprastai valgoma surius ir aštrius užkandžius, kas po saldžios degtinės yra keista kombinacija. Bet kadangi, vokiečių pavyzdžiu, daug žmonių saldžias degtines geria, tenka apie jų paruošimą kai ką pasakyti. Saldi degtinė faktinai yra tik mažiau šiek tiek silpnesnis likieris ir paduodama kartu su nesaldytomis degtinėmis prie valgio, pradžioje. Užpiltinės, žymiai silpnesnės, užtai turi daug vaisių sunkos ir pakankamai saldžios, paprastai paduodamos vieton vyno prie kepsnio, arba geriama per ištisus pietus, ar vakarienę, jeigu prie valgių nėra vyno ar alaus...