Rinktiniai klasikiniai ir nauji Reginos Shtroner receptai. Toibnerio fotostudijos nuotraukos. Turinys: 1. Kas žinotina apie kepimą: Kepinių priedai. Virtuvės įrankiai. Ruošiamės, matuojame, sveriame. Kepimas įvairių tipų orkaitėse. Pagrindiniai receptai ir kepimo būdai. Tešlos. Kremai aptepai ir glajai. Puošimas ir gardinimas. Kepinių laikymas. Kas keptina, kai... 2. Receptai: Keksai, bobos ir kita. Sultingi pyragai su vaisiais. Puikūs plokšti pyragai. Trapūs pavakarių kepinukai. Vyniotiniai, riestės ir įdaryti pyragai. Užgavėnių pyragai. Šventiniai tortai. Maži puikūs tortukai. Velykų pyragai. Kalėdų pyragai. Saldainiai ir kiti skanumynai. Greiti kepiniai. Duona, bandelės ir pikantiški gardėsiukai. Picos ir sotūs pyragai. 3. Priedai: Pabaigos pabiros. Rodyklė pagal produktus, tešlos rūšis ir kitus skiriamuosius požymius. Receptų ir kepinių rodyklė.