Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Mėsos sūdymas, rūkymas ir konservavimas

0.7 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Viršelis:
Minkštas viršelis
Puslapių skaičius:
77
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šis leidinėlis pirmiausia skirtas ūkininkams, turintiems ūkį ir auginantiems gyvulius. Ką daryti papjovus kiaulę ar kitą galviją? Iš kokios mėsos ir kaip padaryti dešras? Kaip ekonomiškai sutvarkyti visą skerdieną? Kaip viską sūdyti ir kokius gaminius išrūkyti? Ar galime patys visa tai padaryti? Į visus šiuos klausimus čia rasite atsakymus. Leidinėlis bus naudingas ir miesto gyventojui, kuris perka mėsą turguje ar parduotuvėje. Atsiradus galimybei įsigyti daugiau mėsos atsargų arba norint paįvairinti šeimos mitybą, iš pateiktų receptų galima paruošti įvairių mėsos produktų, pigesnių dešrelių, paštetų arba tiesiog išradingiau pasigaminti paprasčiausius dažnai valgomus lašinukus.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (575)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (32)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4264)