Salotos: Svogūnų laiškų salotos kiaušiniuose. Kopūstų salotos su aliejumi. Svogūnų ir morkų salotos. Burokėlių salotos su riešutais. Krabų salotos su porais. Šviežių daržovių ir uogų salotos. Vasaros salotos. Šviežių agurkų salotos su morkomis. Žaliosios salotos. Viengungio salotos. Užkandžiai: Tešloje keptos daržovės. Lietuviškas žuvies vyniotinis. Sluoksniuota užkandėlė. Silkė drebučiuose. Silkių vyniotiniai pomidoruose. Karšti patiekalai: Šviežios bulvės su grybais ir kumpiu. Virta jautiena, kepta batone. Troškintos morkos su ryžiais ir slyvomis. Šviežios bulvės, keptos su grietinės padažu. Kepti aguročiai su pomidorais ir grybais. Pomidorai, įdaryti grybais ir ryžiais. Pipirai, įdaryti daržovėmis. Daržovių balandėliai. Žuvis, kepta folijoje. Baklažanai, įdaryti daržovėmis. Maltos žuvies vyniotiniai su grybais. Žuvies maltinukai su padažu. Maltos žuvies pjausnys. Kepta žuvies filė su porais, pomidorais ir sabajano padažu. Kepta vištos krūtinėlė ananasų sultyse. Vištienos piršteliai su daržovėmis. Vištiena su sūriu. Kepti viščiukai kiaušiniuose. Kiaulienos kotletai tešloje. Ąžuolo kepsnys. Kepsnys "Regata". Kotletas, keptas su pieno padažu. Desertai: Grietinėlė su apelsinų sultimis. Kepti obuoliai su plakta grietinėle. Želė su grietinėle ir šviežiomis braškėmis. Greitasis tortas. Blynelių pyragas. apelsinų desertas. Mažųjų žagarėliai.