Užkandžiai: Silkės krepšeliai. Užkandėlė su silke. Žuvimi įdaryti kiaušiniai. Sumuštiniai su lašiša. Sumuštiniai su kumpiu. Užkandis su vištiena. Agurkų salotomis įdarytas kumpis. Vyniotinis. Žaliosios salotos. Salotos su pipirne. Salotos su kumpiu. Kiaušinių salotos. Grūdėtos varškės salotos. Salotos su liežuviu. Saldžios vištienos salotos. Sriubos: Vištienos sriuba. Pertrintas šviežių morkų sriuba. Alaus sriuba. Saldi braškių sriuba su kokosų drožlėmis. Karštieji patiekalai: Užkepta jūros lydeka. Su druska kepta višta. Vištienos suktinukai su omletu. Mielinis pyragas su višta. Su daržovėmis kepta veršiena. Kepsnys su kiaušiniu. Draugų kepsnys. Virtos kiaulių ausys su pupelių įdaru. Manų košės apkepas. Ryžių apkepas su braškėmis. Gėrimai: Kokteilis su mineraliniu vandeniu. Kokteilis su braškėmis. Arbatos gėrimas. Braškių likeris. Desertai: Naminiai ledai su šokoladu. Saldžiųjų sūrelių desertas su braškėmis. Vafliai su jogurto įdaru. Pertepti vafliai. Riešutiniai sausainiai. Braškių pyragaičiai. Varškės pyragas. Tortas "Mozaika". Braškių tortas. "Paukščių pienas".