Nėra svarbu, kokio lygio Jūsų kulinarijos žinios, kokia Jūsų šios srities kompetencija. Jei patirties turite nedaug, Jūs galėsite sėkmingai pasigaminti desertą sekdami šio pasaulyje garsaus kulinarijos meno instituto „Le Cordon Bleu“ šefų nurodymais.
Ši knyga yra geriausias vadovas, kuris padės Jums įsisavinti saldžiųjų patiekalų mena. Spalvotoje centrinėje knygos dalyje aprašytos konkrečios priemonės, kurios yra svarbios norint paruošti desertą, pateikiami patarimai, kaip jas naudoti ir kaip pasirinkti. Šiame vadove yra speciali dalis, kurioje nurodomi pagrindiniai būdai, kurie dažnai kartojasi ruošiant patiekalo sudedamąsias dalis. Tas, kuris nevisiškai pasitiki savo kulinariniais sugebėjimais, palankiai įvertins esmines pastabas, kaip paruošti vaisius, gaminti tešlą, naudoti cukrų ir šokoladą, ruošti įvairius padažus, šaldytus desertus, įdarus. Šiame skyriuje norima pabrėžti, kad paruošti desertą bus daug lengviau, jeigu naudositės tinkamu būdu ir kreipsite dėmesį į detales.
Skyriai yra išdėstyti pagal desertų tipą, o kiekviename jų yra gausu nuo paprastų iki sudėtingesnių idėjų. Knygoje pateikiama didelė klasikinių desertų įvairovė nuo šaldytų specialių patiekalų ir vaisių desertų iki pyragų, paruoštų su sūriu ar biskvito pagrindu, pyragaičių ir mielinių gaminių.
Šioje knygoje rasite:
150 apetitą žadinančių desertų nustebins akis ir pamalonins gomurį.
Sudėta visa naudinga informacija, kuri reikalinga norint pasigaminti bet kokį desertą pagal receptą.
Šimtai nuotraukų jums padės lengviau suprasti desertų gaminimo detales.