Italija – Oliverio meilė. Ši knyga – išsikildžiusi kulinaro svajonė apie pačią paprasčiausią ir geriausią knygą, skirtą Italijos virtuvei.
Per 120 nuostabių, negirdėtų ir sveikų receptų, sugrupuotų tarsi pagal tavernos valgiaraštį.
Keliaukite ir išmokite gaminti taip, kaip per amžius gamino žvejų šeimos, kepėjų dinastijos ir ta simpatinga bei apkūni „mamma“, dosniai dalijanti močiutės virtuvės paslaptis.
Tai ne šiaip knyga apie „makaronus ir picą“, o „žmonių knyga žmonėms“, dvelkianti namų židinio šiluma, jaukiu tavernos svetingumu. Tai ir kelionių vadovas, ir dienoraštis apie autentiškus Italijos skonius, spalvas, tekstūras ir kvapų paletę bei mielus vietos žmonių veidus.
Jei dievinate aistringai paruošto maisto skonį, niekada nenorėsite grįžti iš Oliverio Italijos.