Įsivaizduokite, kad gaminate namuose su virtuvės ekspertu, kuris parodo, kaip teisingai laikyti šefo peilį, išsirinkti geriausius ingredientus, surišti vištą kepti, paruošti įvairias daržoves, kad jas pamėgtų ir vaikai, iškepti pyragą su tobulai apskrudinta plutele, pasigaminti išskirtinių skonių naminių ledų. Marthos Stewart kulinarijos mokykloje rasite kaip tik tai – aukščiausios prabos šefo patarimų ir vertingų pamokų pradedančiam ar jau įgudusiam namų virėjui. Knyga ypatinga tuo, kad išmokys ne tik gaminti, bet ir kaip gaminti, kad gautumėte patį geriausią rezultatą. Netrukus užtikrintai smulkinsite, marinuosite, troškinsite, skrudinsite, plaksite, virsite padažus kaip baigę kulinarijos kursus. Negana to, čia rasite per 200 ypatingų receptų išmėginti gautas pamokas praktiškai su viso proceso žingsnius iliustruojančiomis nuotraukomis.
Ši puiki enciklopedinė knyga su 500 nuotraukų gali tapti naująja šeimos virtuvės biblija kiekvienam, kuris nori iš tiesų užtikrintai jaustis gamindamas maistą artimiesiems ir savo svečiams.