Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.99 EUR!

Mišrainės - vitaminų šaltinis

4 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Nors salotos jau žinomos prieš 2500 metų, tačiau net XIX a. šakniavaisiai: morkos, burokėliai, bulvės, griežčiai ir ankštiniai augalai buvo salotoms žali nevartojami. Manyta, kad požemio daržovės nešvarios, todėl jos buvo verdamos. Taip atsirado ypatingas salotų porūšis - vinegretai, gaminami iš virtų daržovių. Smaguriai mėgo šiems vinegretams stipresnius padažus, kurie permušdavo žemės kvapą. XIX a. į mišraines pradėta dėti sūdytų ir raugintų agurkų, kopūstų, alyvuogių, marinuotų agurkėlių, o Vokietijoje ir Rusijoje - sūdytų grybų ir silkų. Taip salotos pamažu virto mišrainėmis...
Šios knygelė turinys: Pratarmė. Įvairios mišrainės (receptai). Mišrainės žiemai. Karštos daržovių mišrainės. Patarimai. Vitaminų pasiskirstymas daržovėse bei vaisiuose. Priedai. Vitaminų paros norma.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3436)
User sabri
sabri
(264)
3436 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (18)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4256)