Jamie Olivier pamėgo gaminti maistą būdamas vos aštuonerių. Jaunasis talentas iškart buvo pastebėtas – nuo pat jaunystės jis nuolat asistuodavo, o ilgainiui ėmė dirbti kartu su garsiausiais pasaulio virėjais. Šiuo metu jis - vieno populiariausių restoranų Londone savininkas ir vyriausiasis virėjas bei itin populiarios televizijos laidos apie maistą „Jamie's kitchen“ vedėjas.
Prieš dešimtį metų, gyvendamas Italijoje, Jamie susižavėjo šios šalies maisto gaminimo tradicijomis. Knyga „Jamie's Italy“ atspindi autoriaus susižavėjimą itališku maistu ir tiesiog alsuoja šios šalies dvasia. Tai ne tik receptų, bet ir kupina šilumos bei nuoširdumo kelionių knyga. Jamie Olivier pateikia daugiau nei 120 unikalių itališkos virtuvės receptų ir tuo pačiu įpina daug vaizdingų ir savitų pasakojimų apie autentiškas Italijos vietas bei jų gyventojus.
Kaip ir ankstesnės Jamie Olivier knygos „Jamies's kitchen“ bei „Jamie's dinners“, ši knyga susilaukė didžiulio populiarumo visame pasaulyje. Kviečiame ir Jus atsiversi šio žymaus keliaujančio virėjo dienoraštį.