Mėgavimasis gardžiais patiekalais be cukraus ir gliuteno – tai raktas į teigiamus jūsų gyvenimo pokyčius.
• Paprasti, mažai laiko užimantys receptai.
• Nereikia ypatingų maisto ruošos įgūdžių.
• Nekaloringi, bet maistingi patiekalai.
• Receptai suskirstyti pagal metų laikus į pusryčius, pietus ir vakarienę.
• Nebrangūs, bet sveiki produktai.
• 4 sezoniniai meniu savaitei.
Rita Šilenskienė jau dešimt metų veda maisto gaminimo seminarus-degustacijas, ji – pripažinta maisto ekspertė-praktikė, sveikos gyvensenos ir grožio verslo studijos, laidos „Sveikatos kodas" rubrikos apie mitybos įtaką sveikatai vedėja. Subalansuotos mitybos akademijos „Pirmas šaukštas" vadovė.
Gana pataikauti pilvui ir kitų nusistovėjusiai nuomonei, kad sveikas maistas neskanus. Ilgametė autorės patirtis ir sukauptos žinios bus pirmas žingsnis žmonėms, suprantantiems šaukšto turinio vertę, nusprendusiems keisti senus mitybos įpročius ir tradicijas. Toks maistas turėtų padėti pagrindus sveikesnei ir laimingesnei visuomenei.
Gydytoja gastroenterologė BIRUTĖ ČIJUNSKIENĖ