„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).
Pagrindinės gardumynų temos:
• Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai;
• Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai;
• Naminė gira, vynas ir trauktinės;
• Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės;
• Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai;
• Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis;
• Padažai, daržovių troškiniai, majonezai, pikantiški aliejai, užkandiniai delikatesai;
Linkime, kad ši knyga taptų lemtingu žingsniu smagurystės link!