Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Tinginės valgių knyga

2.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Brangūs skaitytojai, nenustebkite, kad aš, Darja Doncova, parašiau ne detektyvą, o valgių knygą. Seniai renku receptus. Triūsti prie viryklės – laiko gaila, todėl maniesiems receptams nereikia didelių šeimininkės pastangų ir gaišaties. Nebent išskyrus du tris ypatingus patiekalus, pavyzdžiui, paellą. Tačiau jie tokie skanūs, kad nė kiek nesigailėsite sugaišusios. Taigi šioje mano knygoje nebus kulkomis įdarytų lavonų, tačiau rasite įdarytą obuoliais žąsį, egzotiškų patiekalų ir daug kitų receptų. Skanaus! Knygos autorė

Būklė-labai gera, bet šone ten, kur sueina puslapiai yra neryškios smulkios rusvos dėmelė, o pirmųjų septynių puslapių viršutiniai kampai buvo perlenkti.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11521)
User knygavisiems-knygynas
knygavisiems-knygynas
(1748)
11521 prekė
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (99)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4159)