Ar jūs esate kantrūs? O gal kaip tik nemėgstate laukti? Šioje knygoje rasite ir greit pagaminamų saldumynų, ir tokių, kuriuos galėsite valgyti tik po kelių dienų, – nuo paprasčiausių sausainių, spurgučių iki tortų, štrudelių ir meduolinio namuko. O kai širdis apsals, paieškokite receptų sūrių kepinių ar tų, kuriuose gausu prieskonių.
Be to, laukiant, kol tešla pakils ar pailsės, kol galėsite iš orkaitės traukti kepinius, jums neteks nuobodžiauti, nes knygoje gausu istorijų apie produktus, pačius kepinius ir patarimų, kaip ką daryti. Pavyzdžiui, ar žinote, ką reiškia miltų žymėjimas raidėmis ir skaičiais? ką daryti, kad prie sausainių spaudimo formelių neliptų masė, o razinos neskęstų tešloje? kodėl plakamus kiaušinius reikia šildyti? kaip tinkamai kildinti mielinę tešlą? Tad turintieji šią knygą ne tik galės didžiuotis burnoje tirpstančiais kepiniais, bet ir gautomis žiniomis.