Saltimbocca, guliašas, daugiauryžis, įdaryti prancūziškieji pyragai, šokoladiniai skanumynai - ar tikrai tai gali pagaminti tik virtuvės virtuozai? Netiesa! pasirinkęs gerą vadovą bet kuris pradedantysis visai lengvai ims suktis virtuvėje. Ši iliustruota valgių gaminimo knyga žingsnis po žingsnio ves jus į įdomų kulinarijos pasaulį. Čia rasite daugiau nei 75 receptus: nuo mėgstamų klasikinių patiekalų iki vis labiau populiarėjančių madingų naujų ir pasaulio virtuvėje žinomų valgių. Kiekvienas atras ką nors savo skoniui. Ypač patogu: kiekvienas darbo žingsnelis parodytas nuotraukoje, taigi iš pirmo žvilgsnio pamatysite, kaip viskas vyksta. Be to, kiekvieno skyriaus pradžioje pateiktos svarbiausios žinios ir gaminimo būdai: pvz, kaip gaminti makaronų tešlą, nulupti pomidorus arba iškepti didkepsnį. Visa tai taip pat nuosekliai iliustruota nuotraukomis. Taigi žingsnis po žingsnio išmoksite pagrindinių darbo metodų ir įgysite įgūdžių. Knygą papildo išsami informacija apie produktus ir daugybė patarimų bei gudrybių, padėsiančių virtuvėje.