Aš Indrė. Intuityvi valgytoja, estetė ir maisto fotografė.
„Ar nepabosta valgyti vien augalinį maistą?"
Dažnai šis klausimas pakimba ore, kuriuo kvėpuoju. Neketinu bandyti paneigti mitus ar kurti pasakas. Noriu dalytis tuo, ką kasdien sukuriu sau ir savo šeimai iš paprastų šakninių daržovių, žolelių ir kruopų.
Knygoje rasi visą šimtą įvairių būdų, kaip ruošti patiekalus vien iš augalinių produktų. Kviečiu drąsiai laužyti valgio gaminimo taisykles ir leistis į kulinarinį žaidimą, kur viskas dera – sūru, saldu, aštru, rūgštu ir net kartu.
Dar cepelinai! Ir daug gėlių. Į sveikatą.
Aš Toma. Sveikatos mokslų magistrė ir tinklaraščio nomnom.lt kūrėja.
Knygoje dalijuosi savo asmenine patirtimi. Kalbu apie aistrą pokyčiams, apžvelgiu emocinį persivalgymą, naktinį ir intuityvų valgymą. Patariu, kaip formuoti naujus įpročius ir tikslus. Sutelkdami dėmesį į fizinį aktyvumą, sakydami „taip" alkiui, skatindami kūno, proto ir dvasios vienovę, žingsnis po žingsnio išmoksime rūpintis savimi ir tai darysime kasdien.