Knygoje "Veganiška virtuvė" rasite daugiau nei 100 receptų, kaip paruošti veganiškus pusryčius, pietus, užkandžius ir desertus. Maistas gali būti pagamintas kūrybingai ir įdomiai, net ir nenaudojant gyvūninių produktų. Jums nereikės atsisakyti savo mėgstamiausių patiekalų – sužinosite, kaip juos paruošti veganiškai!
Išmoksite pasigaminti riešutų pieną, tofu, tepamąjį sūrelį, sūrio padažą, picą, aitrųjį „Čili“ troškinį, purius keksiukus, vaflius. Taip pat rasite nemažai lietuviškų ar kitų šalių patiekalų interpretacijų: šaltibarščius, žemaičių blynus, cepelinus, kugelį, musaką, lazaniją. Ir visa tai be jokių gyvūninių produktų: mėsos, pieno (ir jo produktų), kiaušinių, medaus bei želatinos. Knygoje "Veganiška virtuvė" jų tikrai nepasigesite!